Ervaring van mijn cliënten

Wat was je klacht?: Pijn in beide knieën en pijn in de lies
Hoe heb je de behandeling ervaren?: De behandelingen heb ik als prettig ervaren, Pepijn is relaxed, erg duidelijk en heldere uitleg tijdens het uitvoeren van de behandelingen. Stelt je op je gemak en neemt de tijd voor je. Ik overweeg om preventief eens in de 6 weken een behandeling bij Pepijn te plannen.
Wat is het resultaat van de behandeling?: Pijnvrij na 4 consulten

Ab, 61 jaar

Wat was je klacht?: Raynaud aan mijn voeten
Hoe heb je de behandeling ervaren?:prettig. Pepijn is ontspannen en zoekt doormiddel van steeds dunnere naalden de behandeling te verzachten.
Wat is het resultaat van de behandeling?: Het lijkt erop dat de behandeling resultaat. heeft, maar helemaal over zal het  niet gaan maar heb wel wat minder pijn.

Ben, 70+ jaar

Wat was je klacht?: Verscheidene. O.a. aangezichtspijn
Hoe heb je de behandeling ervaren?: Zeer prettig, kundig. Meteen effect.
Wat is het resultaat van de behandeling?: Direct vermindering vd pijn. Nu behandeling doorzetten!

Melanie, 40 jaar

Wat was je klacht?: Pijn in de bovenarm,schouder en nek
Hoe heb je de behandeling ervaren?:Prettig.
Wat is het resultaat van de behandeling?: De pijn in de nek is afgenomen,wat meer ontspannen gevoel in de schouder

Ada, 67 jaar

Wat was je klacht?: Eczeemachtige klachten met veel jeuk
Hoe heb je de behandeling ervaren?:  Pepijn helpt me met mijn eczeemklachten en doet dat op een breed geinteresseerde en kundige manier. Hij kijkt naar meer dan alleen de klacht en door onze gesprekken wordt er meer aangeraakt dan de klacht alleen.
Wat is het resultaat van de behandeling?: Mijn klachten zijn na vier keer verminderd en ik heb handvatten gekregen om zelf thuis ook een aantal dingen te kunnen doen. Als blijvend klein onderhoud.

Ruth, 46 jaar

Pepijn is een geweldige therapeut, die mij in slechts een paar sessies enorm geholpen heeft. Dank je wel 

D.J. van Daalen

Wat was je klacht?: Stoppen met roken
Hoe heb je de behandeling ervaren?: Ik wilde van het roken af, en via via kwam ik in aanraking met Pepijn. Hij wilde mij helpen met stoppen. En na enkele sessies, volledig gestopt met roken!
Dit had ik jaren eerder moeten doen!
Bedankt 

Wat is het resultaat van de behandeling?: Gestopt met roken

Eric, 56 jaar

Wat was je klacht?: Ben onder behandeling omdat ik een pijnlijk rechterbovenbeen heb. Hiervoor behandeld door pijnpoli zonder succes. Nu voor acupunctuur gegaan.

Hoe heb je de behandeling ervaren?: De behandeling als zeer prettig en deskundig ervaren. Goede uitleg wat er ging gebeuren en waarom.

Wat is het resultaat van de behandeling?: Na de eerste behandeling al minder klachten, heb er vertrouwen in dat succesvol zal zijn na de volgende behandeling(en).

Janna, 66 jaar

Wat was je klacht?: Diverse klachten o.a. disfunctioneren beide buizen van Eustachius waardoor veel slijmvorming in hoofd en kaakholtes, doofheid, pijn, duizelig, enz. Volgens specialisten niets aan te doen. Andere klachten, hernia, oorsuisen ,vocht vasthouden, verharde en pijnlijke plekken onder de huid in armen, slijmbeursontsteking in bovenarm.

Hoe heb je de behandeling ervaren?: Pepijn is rust, aandacht, open, betrokken, tijd, kundig, respect, uitleg en advies, samen zoekend naar de oorsprong en samenhang van de klachten, mooie en warme behandelruimte en veel passie voor z’n eigen werk.

Wat is het resultaat van de behandeling?: Na vijf behandelingen acupunctuur slijm en pijn zo goed als weg en hoor inmiddels ook beter.

Oorsuisen nu soms dagen niet meer, verharde en heel pijnlijke plekken op armen worden stuk zachter en minder pijnlijk.

Tong met jaren witte aanslag is stuk schoner.

Heb veel vertrouwen dat de andere klachten die al vele jaren bestaan ook verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

En zie dan de twinkeling in de ogen van Pepijn uit blijheid dat het gelukt is om een ander een nog mooier leven weer te kunnen geven.

Dank je wel Pepijn.

Enike, 71 jaar

 

Wat was je klacht?: pijn  reuma
Hoe heb je de behandeling ervaren?: zeer prettig
Wat is het resultaat van de behandeling?: zeer goed pijn was een heel stuk minder en tot mijn verbazing linkerhand pijn vrij geweldig bedankt pepijn.

Ciska Bakker, 54 jaar

 

Wat was je klacht?: Schouderpijn en overbelasting
Hoe heb je de behandeling ervaren?: zeer prettig
Wat is het resultaat van de behandeling?: Minder pijn en meer ontspanning op die plek.

Cindy Brokking, 44 jaar

Vandaag op de nieuwe locatie een behandeling “ondergaan”. Een plek die prettig aanvoelt. Pepijn werkt secuur en is een prettige persoonlijkheid. Nu na een aantal behandelingen zo goed als klachtenvrij. #ergblijmet acupunctuur.

Marianne, 47 jaar

Erg goed geholpen met mijn heup/been probleem. Het voelt al een stuk losser. Ook tips gekregen hoe ik dit zelf kan oplossen!

Vikan Kathirkamu

Wat was je klacht?: kiespijn/kaakpijn
Hoe heb je de behandeling ervaren?: De behandeling heeft de pijn verminderd. De benadering van Pepijn was zeer betrokken, geruststellend, begripvol en in die zin een verademing als je weinig vertrouwen meer hebt in de reguliere gezondheidszorg. Hij heeft me weer op weg geholpen met hoe verder. Op dat moment heeft hij mij van de acute pijn af geholpen.
Wat is het resultaat van de behandeling?: De acute pijn was verholpen en ik zag weer perspectief voor hoe verder. Kortom, het was heel helpend.

Natasja

Wat was je klacht?: Icsi terugplaatsing
Hoe heb je de behandeling ervaren?: Ik heb de behandeling als prettig ervaren, Pepijn stelt je op je gerust en luistert aandachtig. Daarnaast heeft die rekening gehouden met mijn naalden fobie! En in overleg is het zelfs mogelijk ivm de planning van de terugplaatsing op zaterdag langs te gaan!
Wat is het resultaat van de behandeling?: Nu in afwachting van terugplaatsing en resultaat 😉

M, 31 jaar

Wat was je klacht?: Voorhoofdsholte klachten
Hoe heb je de behandeling ervaren?: Pepijn wist tijdens het gesprek al vrij snel waar de basis van mijn klachten zat. Na doormeten met het digitale systeem werd dit ook bevestigd. Je krijgt meteen uitleg en een overzicht van de status van je energiesysteem. Dat vond ik heel interessant.  Pepijn legt duidelijk uit hoe de behandeling vervolgens verloopt.
Wat is het resultaat van de behandeling?: Na de 1e behandeling voelde ik al wat verlichting. Ik zal verder nog even moeten afwachten.

Vera, 63 jaar

Wat was je klacht?:  hielspoor
Hoe heb je de behandeling ervaren?: Behandeling als prettig ervaren, ondanks dat ik eerst een beetje bang was voor de naalden.Pepijn gaf een goede uitleg en nam de tijd om antwoord te geven op al mijn vragen.
Wat is het resultaat van de behandeling?: Toen de naalden in mijn hand zaten, voelde ik geen pijn meer in mijn hiel. afwachten.

Bernice, 35 jaar

Wat was je klacht?: schouderpijn
Hoe heb je de behandeling ervaren?: Fijn, leuk, interessant, vakkundig en heerlijk chill.
Wat is het resultaat van de behandeling?: Pijnvrij! Fijn!

Eric, 49 jaar

Pepijn is een fijn, rustig en deskundig persoon die ik iedereen zou aanbevelen.

Nicole

Wat was je klacht?: Ik had geen klacht, preventief onderhoud. Het lichaam geeft aan waar het behoefte aan heeft en Pepijn weet dat te vertalen naar een passende behandeling.

Hoe heb je de behandeling ervaren?: Pepijn heeft als acupuncturist kennis van zaken. Bovendien werkt hij intuïtief en blijft goed afgestemd op wat ik nodig heb. Hij spreekt het lichaamseigen helend vermogen aan door precies de juiste meridiaan punten te raken. Wanneer ik tijdens de behandeling praat over wat ik waarneem, verduidelijkt hij en legt hij verbanden zodat alles samenvalt in een kloppend geheel.

Wat is het resultaat van de behandeling?: Het voelde als een reset. Wat geblokkeerd was, is weer gaan stromen.

Ivonne

Wat was je klacht?: ik wil graag met wat extra energie de donkere koude maanden in gaan.
Hoe heb je de behandeling ervaren?: bijzonder om te ervaren dat het mogelijk is om in een prettige omgeving in een klein uur volledig tot rust te komen door middel van een pijnloze behandeling en daar zonder enig chemisch medicijn zoveel energie uit te putten dat de komende winterperiode heel wat milder aan voelt.
Wat is het resultaat van de behandeling?: naast de bovenstaande opmerking kan ik nog toevoegen dat mijn man me de zelfde avond nog vroeg : ,, Waar haal jij die energie vandaan?”

Patricia, 71 jaar

 

Wat was je klacht?: spanning, stress, verlaagde weerstand

Hoe heb je de behandeling ervaren?: Prettig! Pepijn kijkt goed wat bij iemand past en past zijn behandeling daarop aan. Dat doet hij van nature. Hij werkt rustig en voor mij heeft het een positief effect.

Wat is het resultaat van de behandeling?: Meer energie, ontspanning en beter slapen

Elise, 38 jaar

 

Wat was je klacht?: Last van pijn/tintelende handen door vocht vast houden ivm zwangerschap

Hoe heb je de behandeling ervaren?: Heel prettig en comfortabel, voelde me direct erg op m”n gemak. Pepijn gaf duidelijke uitleg en dacht met me mee.

Wat is het resultaat van de behandeling?: Al de gehele zwangerschap last van slapende, tintelende en pijnlijke handen met doorstraling naar de gehele arm waardoor ik slecht kon slapen en ook m’n handen gebruiken met dagelijkse karweitjes deed zeer. Ik merkte onmiddellijk verlichting en heb vannacht voor het eerst sinds weken op m’n rechterzijde kunnen slapen en heb geen pijn meer gehad! Wat een verademing en jammer dat door huisarts/verloskundige niet wordt gewezen op de voordelen van acupunctuur.

Lieke van der Ven,  30 jaar

Toppie, goede uitleg en nam de tijd om voor zijn cliënt. Het was mijn eerste keer, ben benieuwd naar het effect op mijn lichaam op langere termijn. Meteen na de behandeling voelde ik me goed, meer energie.

Wai Yu

Wil jij weer klachtenvrij kunnen genieten van je leven?

Laten dan we samen bekijken hoe we je klachten vrij kunnen krijgen!